Ο Μπέος που απειλεί γεροντάκια, ήταν αυτός… που γελούσε με τον ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αχιλλέας Μπέος ήρθε στην επικαιρότητα με όσα ανήθικα είπε σε ηλικιωμένους που βρέθηκαν στο δημαρχείο Βόλου και θυμηθήκαμε όλα όσα είχε πει κατά του ΟΦΗ.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Δήμαρχος Βόλου είχε στήσει ένα επικοινωνιακό σόου στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Superleague 1 με αποτέλεσμα να επιτεθεί εις βάρος του ΟΦΗ και του Ηλία Πουρσανίδη κάνοντας λόγο για… γέλια. Και ερχόμαστε στο χθεσινό σόου του Μπέου όπου απείλησε γεροντάκια on camera ότι θα τους δείρει αποκαλώντας τους μάλιστα “κοπρίτες”. «Δεν ξέρω αν έχετε φάει ξύλο στο Βόλο, αλλά αν κάνετε φασαρία σήμερα εδώ θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνετε μαύροι στο ξύλο. Σας το λέω εγώ. Από μένα, ναι. Μην προκαλέσετε. Σεβαστείτε, δημοκρατία δεν είναι αυτή η αλητεία που κάνετε εσείς. Κοπρίτες..» καταγράφει η κάμερα τα λεγόμενα του Αχιλλέα Μπέου.

Δείτε το video

Και ερχόμαστε στον επίλογο για την ποιότητα του ανδρός. Πως μπορεί να λέει ο Αχιλλέας ο Μπέος ότι γελάει με όσα κάνει ο ΟΦΗ που αναδεικνύει πως οι δύο πλευρές είναι η μέρα με τη νύχτα αλλά ο θαυμασμός προς το πρόσωπο του από γνωστές και… άγνωστες πένες είναι κάτι που προκαλεί σχιζοφρένεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook