Η άλλη ανάγνωση του πέναλτι στο Αγρίνιο: Ο Γρατσάνης είναι στο μισό μέτρο και παρέμεινε μουγγός!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρότι με την πρώτη, τηλεοπτική, ανάγνωση η φάση του χεριού του Καρέλη στο σουτ του Μεγιάδο δείχνει ότι χρειάζεται την παρέμβαση του VAR, το replay είναι αφοπλιστικό για τον διαιτητή από τα Τρίκαλα.

Η φάση του πέναλτι με το οποίο ο Νέιρα έδωσε στον ΟΦΗ τη νίκη ήταν καταφανέστατη μετά από την δεύτερη ματιά. Ο Καρέλης, στο σουτ που κάνει ο μέσος του ΟΦΗ, απλώνει το χέρι του και με την παρέμβαση του Τζήλου που ήταν στο var, κλήθηκε ο Γρατσάνης για να καταλογίσει την παράβαση. Μάλιστα ήταν τόσο καθαρή η φάση που όπως αποτυπώνεται και από τον χρόνο παιχνιδιού ο Τζήλος δεν δίστασε ούτε… δευτερόλεπτο να καταλογίσει το πέναλτι φωνάζοντας τον ίδιο τον Γρατσάνη για να δει την φάση εκείνος.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία, ο Γρατσάνης όχι απλά έχει καθαρό οπτικό πεδίο της φάσης αλλά βρίσκεται στους… 30 πόντους από το σημείο που κάνει το σουτ ο Μεγιάδο και όμως δεν καταλογίζει την οφθαλμοφανέστατη παράβαση αποδεικνύοντας σε ακόμα ένα παιχνίδι πόσο κακός διαιτητής είναι. Και είναι να απορείς για τον Γρατσάνη πως ενώ βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην φάση δεν καταλογίζει αμέσως την παράβαση παρά μόνο μετά την παρέμβαση του var.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook