Ο διαιτητής του ΟΦΗ – Απόλλων Λεμεσού χτύπησε ξανά: Αντί για πέναλτι, έδωσε αποβολή στο Μάλτα – Κύπρος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα που είχε προκαλέσει σάλο στο παιχνίδι του περσινού Σεπτέμβρη όταν δεν πήρε χαμπάρι την γκάφα του βοηθού του, χτύπησε στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο 59ο λεπτό ο δεύτερος βοηθός Τζιόρτζιο Περέτι σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ του Φιγκεϊρέδο μόνο που ο Βραζιλιάνος είχε πάρει πήρε την μπάλα από λάθος γύρισμα του Μπένσοπ από τη σέντρα! Ευθύνη, εκτός από τον συμπατριώτη του και μάλιστα μεγάλη είχε και ο Φάμπριο Μαρέσκα, ο οποίος δεν πήρε τη φάση πάνω του και μετά ζητούσε συγγνώμη από τους παίκτες του ΟΦΗ, που εξερράγησαν.

Έναν χρόνο μετά, ο Φάμπιο Μαρέσκα προκάλεσε ξανά σε διεθνές παιχνίδι και συγκεκριμένα εκείνο ανάμεσα στην Μάλτα και την Κύπρο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Στο 41’ ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου φάνηκε να ανατρέπεται από πάτημα αντιπάλου εντός της περιοχής των γηπεδούχων. Ο Ιταλός ρέφερι αντί να δείξει πέναλτι ή έστω να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί, σφύριξε αμέσως και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο τον Κύπριο διεθνή!

Δείτε το video

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook