Κρύστη Γιαλαμά: «Δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία όπως ιδανικά θα ήθελα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Ελλάδα αποσύρθηκε από το ομαδικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης το Τόκιο και η Κρύστη Γιαλαμά έδειξε την απογοήτευσή της για τη χαμένη ευκαιρία.

Η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια, κόρη του αείμνηστου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Νίκου Γιαλαμά δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς βρέθηκαν τρία νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Κρύστη Γιαλαμά, μέσω ανάρτησή της στα social media τονίζει μεταξύ άλλων ότι είναι κρίμα που τελείωσε τόσο νωρίς αυτό το ταξίδι, ενώ παράλληλα έδειξε την αισιοδοξία της για την επόμενη Ολυμπιάδα, εκείνη στο Παρίσι το 2024.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Τόκιο 2020. Η πρώτη μου Ολυμπιάδα.

Δεν περίμενα να συμβούν όσα συνέβησαν και δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτή την εμπειρία όπως ιδανικά θα ήθελα.

Δυστυχώς, με την ομάδα μου, δεν μπορέσαμε να αγωνιστούμε, λόγω COVID-19. Αφού τα μισά μέλη της ομάδας βγήκαν θετικά. Μόνο λίγοι γνωρίζουν τι περάσαμε τα τελευταία 3 χρόνια με σκοπό πρώτα την πρόκριση και ύστερα την συμμετοχή μας σαν ομαδικό σε Ολυμπιακούς αγώνες, πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια.

Είναι πραγματικά κρίμα να τελειώνει έτσι αυτό το ταξίδι, αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία. Παρ’ όλα αυτά , δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για εμένα και για την ομάδα μου και για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία που κατάφερα να βγάλω με τους Ολυμπιακούς κύκλους. Ελπίζω η επόμενη να είναι καλύτερη»!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook