Kρίμα για την Κρίστυ Γιαλαμά! Αποσύρθηκε η Ελλάδα από το ομαδικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε οτι λόγω των τριών νέων θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της καλλιτεχνικής κολύμβησης, όπου μέλος της είναι και η Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια, κόρη του αείμνηστου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Νίκου Γιαλαμά.

Σοκ στην Ελληνική αποστολή στο Τόκιο, μετά τα τρία νέα κρούσματα αθλητριών στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, που ανακοίνωσε η ΕΟΕ, με συνέπεια να μην υπάρξει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η ομάδα μας στο ομαδικό είχε τις εξής αθλήτριες: 

Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου, Δανάη Καριώρη.

Συνεπώς χάνει την ευκαιρία της παρουσίας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η  Ηρακλειώτισσα πρωταθλήτρια, Κρίστυ Γιαλαμά, κόρη του αείμνηστου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Νίκου Γιαλαμά.!

Να θυμίσουμε οτι η Ελληνική ομάδα θα αγωνίζονταν την προσεχή Παρασκευή (6/8) στις 13.30 στο Ομαδικό: Τεχνικό πρόγραμμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook