Στο μυαλό του Σελίμοβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Προσόντα έχει, εμπιστοσύνη του δείχνουν όλοι εντός του ΟΦΗ όμως κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως είναι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας όταν μπαίνει στο γήπεδο για το ματς.

Βλέποντας κάποιος σε καθημερινή βάση την συμπεριφορά του 24χρονου στόπερ από το Λουξεμβούργο διαπιστώνει πως είναι διαφορετικός άνθρωπος. Ο Σελίμοβιτς είναι ένα παιδί με πολύ υψηλό επίπεδο συμπεριφοράς, σωματικά προσόντα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν. Ακόμα και στην καθημερινότητα του ΟΦΗ πρόκειται για έναν αθλητή που η συμπεριφορά του είναι άψογη, δεν έχει δώσει δικαιώματα, διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τους συμπαίκτες του, όσο και με το τεχνικό τιμ.

Προσπαθώντας να δώσουμε κάποια εξήγηση για την συμπεριφορά του στα φιλικά παιχνίδια, από εκείνο με την Φίτεσε που φλέρταρε με την κόκκινη με το που μπήκε στο ματς μέχρι και εκείνο με την Βέστερλο που είδαμε ανάλογο περιστατικό, ουδείς μπορεί να εξηγήσει τι σκέφτεται ο στόπερ από το Λουξεμβούργο και έχει αυτήν την συμπεριφορά. Να πεις ότι δεν τον υπολογίζει ο Νιόπλιας, διαφορετική είναι η εικόνα του τεχνικού του ΟΦΗ, ότι δεν του δείχνει επίσης εμπιστοσύνη – πάλι δεν ισχύει ούτε αυτό.

Το σίγουρο είναι πως απαγορεύεται να δείχνει τέτοια συμπεριφορά από την στιγμή που φοράει την φανέλα του ΟΦΗ. Δεν επιτρέπεται να το δείχνει σε φιλικά παιχνίδια, δεν επιτρέπεται να κινδυνεύει με αποβολή σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται και φοράει την φανέλα της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook