Η “μανούρα” με Ρότα, Νιόπλια και η συγνώμη προς τον τεχνικό του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 23χρονος διεθνής δεξιός μπακ εμφανίστηκε σε κάποιες φάσεις λίγο πιο… ευαίσθητος με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση του Νίκου Νιόπλια και στην συνέχεια να του ζητήσει συγνώμη.

Με το παιχνίδι να μπαίνει στο τελευταίο 10λεπτο, ο Λάζαρος Ρότα έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Λουκ Καστάνιος και σαν να μην έφτανε αυτό στην συνέχεια πήγε να ζητήσει και τον λόγο από τον Ολλανδό επιθετικό του ΟΦΗ. Η αντίδραση του Έλληνα μπακ είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη του Νίκου Νιόπλια που του ζήτησε να ηρεμήσει και να μην προκαλεί με την συμπεριφορά του. Λίγα λεπτά μετά ο Λάζαρος Ρότα αντικαταστάθηκε και μόλις τελείωσε το ματς, έτρεξε αμέσως προς την πλευρά του τεχνικού του ΟΦΗ ζητώντας του συγνώμη λέγοντας του χαρακτηριστικά: “Κόουτς συγνώμη για την συμπεριφορά μου, δεν ήθελα να εκνευρίσω κανέναν και δεν ήθελα να σε προσβάλω”.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν έδωσε συνέχεια, τον αντιμετώπισε σαν πατρική φιγούρα βάζοντας τέλος στην όποια παρεξήγηση πήγε να δημιουργηθεί με ευθύνη του 23χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook