Ο Ντάσα της Φίτεσε ” εξετάζεται από την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την περίπτωση του Έλι Ντάσα της Φίτεσε φέρεται να εξετάζει για το δεξί άκρο της άμυνας η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό πως βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίων μπακ και μετά την επικείμενη απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί, αναμένεται να κινηθεί και το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου του Ισραήλ, η Ένωση έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Έλι Ντάσα.

Πρόκειται για τον διεθνή με την Εθνική Ισραήλ δεξιό μπακ της Φίτεσε, που έπαιξε στο φιλικό με τον ΟΦΗ (2-1), με τους Ισραηλινούς να αναφέρουν πως η ολλανδική ομάδα έχει δεχθεί ήδη δύο προτάσεις: από την ΑΕΚ και την Λέγκια Βαρσοβίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν η οικονομική πρόταση της Ένωσης προς τον Έλι Ντάσα είναι κατά πολύ καλύτερη από αυτή της Πολωνικής ομάδας, ωστόσο ο διεθνής μπακ δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του.

Επίσης, στο ρεπορτάζ των Ισραηλινών αναφέρουν πως η Φίτεσε προχώρησε στην απόκτηση δεξιού μπακ φέτος λόγω του ότι υπάρχει η πιθανότητα να πωληθεί ο Ντάσα, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Ολλανδική ομάδα.

Ο Ντάσα τη σεζόν 2020-21 μέτρησε 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ολλανδίας, έχοντας δημιουργήσει από τα πόδια του έξι γκολ για τους συμπαίκτες του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook