10αδες αυτόγραφα υπέγραψε ο Κάρολ στο OFI Crete FC Official Store

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πετυχημένη χαρακτηρίζεται η πρώτη παρουσία ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ στην μπουτίκ της ομάδας με έναν τυχερό φίλαθλο να κερδίζει μια φανέλα του Ρόι Κάρολ με τον ίδιο να υπογράφει δεκάδες αυτόγραφα στο OFI Crete FC Official Store.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ που αποτελεί και έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της εξέδρας βρέθηκε στην μπουτίκ της ομάδας, 1,5 ώρα πριν την σέντρα του αγώνα με την Δόξα Δράμας και από τα χέρια του βγήκε ο τυχερός που είχε δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό που “έτρεχε” για μια φανέλα του.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας,  η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 150 φίλαθλοι της ομάδας ενώ το παρόν στην μπουτίκ έδωσαν 10αδες φίλαθλοι του ΟΦΗ που ήθελαν να φωτογραφηθούν με τον Ρόι Κάρολ που δεν είπε “όχι” σε κανέναν που του ζήτησε αυτόγραφο.

Ανάλογες εκδηλώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ όπου θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους της ομάδας αλλά και να χαρίσουν πλούσια δώρα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook