Η αδιαφορία των μεγάλων… και τα “κόλπα” των μικρών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πίσω από την απόφαση της superlague και την απόφαση της να μην αλλάξει τα κριτήρια της αδειοδότησης, ουσιαστικά κρύβεται η  αδιαφορία των δύο “μεγάλων”, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά κυρίως ένα παιχνίδι στο οποίο αποσκοπούν κυρίως οι λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Τι εννοούμε; Kάποιες από την μικρές ομάδες φοβούνται πως θα χάσουν την παραμονή τους στον αγωνιστικό χώρο και ευελπιστούν σε υποβιβασμό κάποιων που δεν θα πληρούν τα κριτήρια ώστε να κερδίσουν κάπως έτσι την παραμονή, όπως π.χ. ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πέρσι υποβιβάστηκε βαθμολογικά, ωστόσο παρέμεινε στην κατηγορία λόγο των όσων έγιναν με τον Ηρακλή.

Στην απόφαση να ισχύσουν τα περσινά κριτήρια πρωτοστάτησαν ομάδες όπως Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης ( ο οποίος όπως είπαμε, πέρυσι παρότι είχε πέσει βαθμολογικά, πήρε τη θέση του Ηρακλή ), ΠΑΣ Γιάννινα, Ξάνθη και Πανιώνιος.

Είναι φανερό πλέον -και δεν χρειαζόταν αυτή η απόφαση από την superleague- πως κάποιοι ποντάρουν να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, όχι στον αγωνιστικό χώρο αλλά ευελπιστώντας να μην πληρούν κάποιοι τα κριτήρια.

Πραγματικά, ΕΥΓΕ! 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook