Η ευκαιρία σε Βάντο και Μονιάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η έξοδος του Ερόλ Μπουλούτ από το ρόστερ του ΟΦΗ δίνει πλέον την δυνατότητα στο Νίκο Αναστόπουλο να αξιοποιήσει τον Βάντο, να δώσει ευκαιρίες στον Μονιάκη και παράλληλα να αξιοποιήσει τον Πίτσο.

Άλλωστε, η εμφάνιση του Βραζιλιάνου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έδειξε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να στηριχθεί στον 25χρονο αριστερό μπακ – χαφ που υπέγραψε συμβόλαιο αφήνοντας πολλές υποσχέσεις. Και είναι δεδομένο ότι αν δεν βρισκόταν στον δρόμο του, ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τότε αυτός θα ήταν που θα αποτελούσε τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Πλέον, με την αποχώρηση του Ερόλ Μπουλούτ, ο Αναστόπουλος έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει κατάλληλα τον Βάντο αλλά και να δώσει τις απαραίτητες ευκαιρίες στον Μανώλη Μονιάκη ώστε να αποδείξει ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα στον ΟΦΗ. Παράλληλα, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Μηνάς Πίτσος – που όμως βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του – αλλά και ο Άρης Γαλανόπουλος που πέρυσι αγωνίστηκε σε αυτήν την θέση σε αρκετά παιχνίδια.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεν είναι μεγάλο για τα δεδομένα του ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την ηλικία του που είναι πολύ καλή, δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να επενδύσει σε ένα δίδυμο αριστερών μπακ καθώς και ο Μονιάκης είναι σε αρκετά καλή ποδοσφαιρική ηλικία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook