Videos | Nτε Γκούζμαν, όπως λέμε… Φαν Πέρσι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το γκολ «χρυσάφι» του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν μας θύμισε ένα από τα ομορφότερα γκολ στην ιστορία του Μουντιάλ, στο οποίο μάλιστα ήταν… μάρτυρας ο παίκτης του ΟΦΗ.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης του Αλκαζάρ, με τον ΟΦΗ να παίρνει ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Λάρισας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Το γκολ του Ολλανδού όμως, εκτός από πολύ κρίσιμο ήταν και πολύ όμορφο, με τον μέσο του ΟΦΗ να πιάνει μία καρφωτή κεφαλιά – ψαράκι για να νικήσει τον Νάγκι.

Ο μέσος του ΟΦΗ ωστόσο είχε αγωνιστεί βασικός και σε έναν αγώνα που μπήκε ένα αρκετά παρόμοιο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντε Γκουζμάν είχε αγωνιστεί για 62 λεπτά στη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ολλανδίας με 5-1 επί της Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2014 (16/06). Σε εκείνο το παιχνίδι στη Βραζιλία, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι είχε πετύχει ένα απίστευτο γκολ με κεφαλιά, που μας θύμισε σε έναν βαθμό εκείνο του Ντε Γκουζμάν στο Αλκαζάρ. Για την ιστορία, ο Φαν Πέρσι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 44’ και έπειτα οι Ολλανδοί ήταν καταιγιστικοί, παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του 2010.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook