Ο ΟΦΗ ΣΑΣ χρωστάει ένα γραμμάτιο ανεξόφλητο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ατρόμητος του 2013 και του 2021. Ο Ατρόμητος του 0-1 από τον Άρη και ο Ατρόμητος του 0-1 από την ΑΕΛ. Οκτώ χρόνια μετά δεν ξεχνάει κανείς τι παίχτηκε τότε. Και ένα video bonus.

Ήταν Απρίλιος του 2013. Ο ΟΦΗ έδινε την δική του μάχη για την παραμονή, ομοίως και ο Άρης που είχε μετατραπεί σε Μπαρτσελόνα. Η αρμάδα του, τότε, προπονητή του Σούλη Παπαδόπουλου έριχνε 5 στον Αστέρα Τρίπολης, λίγες αγωνιστικές νωρίτερα άλλα 4 στον Λεβαδειακό και ενώ ο Ατρόμητος είναι αδιάφορος, αφού έχει καπαρώσει θέση στην εξάδα, υποδέχεται τον Άρη που καιγόταν για βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 χάρις σε ένα ζογλερικό του (πρώην ποδοσφαιριστή του) Ανδρέα Τάτου.

Οκτώ χρόνια μετά, ο Ατρόμητος, που συμπτωματικά έχασε από την Λάρισα κάνοντας 1,5 φάση σε 98 λεπτά αγώνα, έρχεται ξανά στο Ηράκλειο. Μόνο που τώρα, δεν φαίνεται να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, ενώ ο ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον αντίπαλο του. Ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο για ότι συνέβη εκείνη την χρονιά, θα έλεγε κάποιος. Που δεν μπόρεσε, λόγω συγκυριών, να το εξοφλήσει ο ΟΦΗ τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν. Για όποιον δεν θυμάται, σε εκείνο το παιχνίδι πέραν του ότι ο Ατρόμητος έπαιζε λες και ήταν ματς ζωής και θανάτου (διόλου επιλήψιμο αυτό και καλώς έπραξε) είχαμε δει και καραγκιοζιλίκια στο ημίχρονο όταν και οι παίκτες του αρνούνταν να μπουν στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να κάθονται στον πάγκο δημιουργώντας θέματα από το πουθενά.

Δυστυχώς, το Σάββατο, θα λείπει η μεγάλη δύναμη του κόσμου με εκείνο το καταπληκτικό video που είχε γίνει viral όταν ο Μοχάμεντ Σαρ είχε ισοφαρίσει σε 2-2 δίνοντας στον ΟΦΗ έναν βαθμό – χρυσάφι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook