Ο ΟΦΗ “είναι” οι σφιγμένες γροθιές της Θεανούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σολίς έχει δώσει το προβάδισμα στον ΟΦΗ, η πολυπόθητη νίκη μετά από τρεις μήνες είναι πλέον κοντά και ο φωτογραφικός φακός πιάνει μια από τις παλιότερες υπαλλήλους της ΠΑΕ, την Θεανώ Ρασούλη να πανηγυρίζει με σφιγμένες γροθιές.

Ξεφεύγοντας από τα αυτονόητα που καμία φορά χρειάζεται όμως να τα αναφέρουμε για να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις. Η κάθε ομάδα πρεσβεύεται από τον κόσμο της, μεγαλώνει από τον κόσμο της, ο κόσμος της είναι εκείνος που της δίνει την δυναμική. Όμως η φωτογραφία με την υπάλληλο του ΟΦΗ Θεανώ Ρασούλη να υψώνει τις γροθιές της μετά το γκολ του Ναζαρίνο Σολίς αποτυπώνει πλήρως τα συναισθήματα που επικρατούσαν σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η πίεση και το άγχος για να έρθει η νίκη που θα έβαζε ξανά σε τροχιά παραμονής τον ΟΦΗ ήταν ολοφάνερη από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” όλοι όσοι έχουν σχέση με τον σύλλογο. Από τον ιδιοκτήτη του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση, τα μέλη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο της ΠΑΕ.

Οι υψωμένες γροθιές της Θεανούς την ώρα που ο Αργεντινός ευστοχούσε στο πέναλτι – που λίγη ώρα αργότερα αποδείχθηκε νικητήριο για την πρώτη νίκη μετά τις 7 του Γενάρη – “είναι” προσωποποιημένος σε εκείνη που αποτελεί έναν από τους παλιότερους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Στο πρόσωπο της, που έχει ζήσει τα πάντα με τον σύλλογο, από τα χωράφια της Β’ και της Γ’ Εθνικής, μέχρι την επιστροφή στην Ευρώπη, από τα δεκάδες προβλήματα που ταλάνιζαν μέχρι την σημερινή ηρεμία και λειτουργία της ΠΑΕ, η Θεανώ Ρασούλη (αλλά και τόσα άλλα παιδιά που έζησαν όλα αυτά) έβγαλε μια αντίδραση, έδειξε έναν ψυχισμό που το βράδυ του Σαββάτου αντιπροσώπευε κάθε φίλαθλο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook