Τι έβαλες ρε “Σάρδι”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήρθε σαν εξτρέμ, έγινε φορ στην πορεία και ο Ισπανός έχει γίνει ο πιο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μεσοεπιθετικά με ένα γκολ – ποίημα.

Εντελώς αθόρυβα και μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο Αντριάν Σαρδινέρο έφτασε να είναι πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, σε πρωτάθλημα – κύπελλο, έχοντας πετύχει έξι γκολ συνολικά. Το δε γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εκείνο που ο Ισπανός χαρακτήρισε ως το “καλύτερο της καριέρας του”. Δεν γνωρίζουμε αν είναι το καλύτερο γκολ, δεδομένα όμως είναι ένα από τα πιο όμορφα που έχουμε δει την φετινή σεζόν από τον ΟΦΗ. Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, υψηλής τεχνικής κατάρτισης και παράλληλα ενός παίκτη – προσωπικότητα.

Γιατί δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε ο “Σάρδι” αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε και κυρίως σε ένα χρονικό σημείο που ο ΟΦΗ έχανε ενώ και ο Ισπανός δεν βρισκόταν στην καλύτερη θέση για να επιχειρήσει την “λόμπα” με την οποία κρέμασε τον Λοντίγκιν. Το γκολ του 31χρονου μεσοεπιθετικού με την μεγάλη επιδραστικότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ, ο ίδιος έχει συμμετοχή στο 27% των συνολικών τερμάτων που έχει πετύχει η ομάδα, μετρώντας και δύο ασίστ, πέραν των έξι γκολ, είναι παίκτης με διαφορετικό στυλ από τον Καστάνιος όμως σίγουρα φορ που μπορεί να δημιουργήσει μόνος του τις προϋποθέσεις για να γίνει επικίνδυνος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook