Τα «εγκλήματα» του Σιδηρόπουλου πέρασαν στα ψιλά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άριστα (!) πήρε ο Σιδηρόπουλος από τον παρατηρητή διαιτησίας για την εμφάνιση του στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα λησμονώντας να αναφέρει την πεντακάθαρη φάση της αποβολής του Φεγκρούς.

Ο Ροδίτης ρέφερι πραγματοποίησε μια πολύ… πονηρή διαιτησία με αποτέλεσμα να περάσουν στα… ψιλά οι αποφάσεις του που υπό άλλες συνθήκες – αλλά και άλλες ομάδες – θα ήταν πρώτο θέμα στις εφημερίδες. Ο Σιδηρόπουλος χαρίστηκε σε Πατσατζόγλου, Τζημόπουλο που μετά τις κίτρινες κάρτες που αντίκρισαν δεν είδαν τον Ροδίτη ρέφερι να τους αποβάλει μετά από σκληρά μαρκαρίσματα που έκαναν εις βάρος των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Ωστόσο, η φάση που “βγάζει μάτια” και όμως κανένας δεν ασχολείται, είναι αυτή της ανατροπής του Μάντζιου από τον Φεγκρούς και ενώ ο επιθετικός του ΟΦΗ έβγαινε μόνος στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε το φάουλ όμως δεν απέβαλε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων θεωρώντας ότι τον κάλυπτε ο Κώτσιος που ήταν σχεδόν δίπλα του.

Όσο για τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου (Ευθυμιάδης, Δημητριάδης) με τον πρώτο να κάνει κόρνερ το φάουλ του Γεωργίου στον Ταυλαρίδη και τον δεύτερο να υποδεικνύει ως οφσάιντ τον Μάντζιο και ενώ δεν υπάρχει καμία περίπτωση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook