Οι εποχές της ανωμαλίας τελείωσαν ανεπιστρεπτί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συνάντηση με τον Γιάννη Σαμαρά, η ωριμότητα των οργανωμένων και η χθεσινή συνάντηση που επιβαλλόταν να γίνει.

Πολλά έχουν γραφτεί στα social media από το βράδυ της Δευτέρας όταν και οι σύνδεσμοι γνωστοποίησαν την συνάντηση τους με τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ. Μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει και έγινε. Όμως ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις, της ανακοίνωσης που υπογράφεται από όλους τους συνδέσμους του ΟΦΗ.

Η άσχημη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα το αίτημα των οργανωμένων προς την ΠΑΕ και τον Γιάννη Σαμαρά προκειμένου να γίνει μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Κάτι, που αν θέλετε την άποψη μας, έπρεπε να γίνει γιατί όλη η χρονιά έχει στραβώσει και σίγουρα υπήρχαν και υπάρχουν ερωτήματα για την φετινή εικόνα του ΟΦΗ. Αφενός λοιπόν η αποδοχή του αιτήματος των οργανωμένων από τον Γιάννη Σαμαρά αποδεικνύει πως στην ΠΑΕ δεν κρύβονται σε μια γυάλα και ξέρουν να συζητήσουν με τον κόσμο. Αφετέρου η ωριμότητα των οργανωμένων έχει και αυτό το αποτέλεσμα. Γιατί όταν στην ΠΑΕ βλέπουν πως το πιο ενεργό κομμάτι της εξέδρας, γιατί οι οργανωμένοι είναι η καρδιά κάθε ομάδας (και όχι μόνο του ΟΦΗ) έχει την ωριμότητα να συζητήσει για μια σειρά από θέματα που αφορούν το club (και το ενδιαφέρον είναι αληθινό και όχι κουτσομπολίστικο μέσω των social media) τότε δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί το αίτημα για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

“Ναι αλλά εμείς πως θα μάθουμε τι ειπώθηκε” γράφουν οι ανώνυμοι σχολιαστές των social media. Και απαντώ εγώ: Σε ποια ομάδα του πλανήτη γίνονται συζητήσεις μέσω… live streaming για θέματα που αφορούν έναν σύλλογο. Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί. Τα εν οίκω μη εν δήμω λένε και όταν υπάρχει σοβαρότητα δεν μπορούν να μετατραπούν σε… καφενείο οι συζητήσεις που αφορούν τον σύλλογο. Τότε δηλαδή που γίνονταν συζητήσεις καφενείου μπροστά σε 500 άτομα, που μάθαινε όλη η Ελλάδα τα εσωτερικά του ΟΦΗ επειδή συνέβαινε αυτό ακριβώς. Στόμα με στόμα διαδίδονταν τα πάντα και η ομάδα γινόταν καφενείο.

Σημεία των καιρών και ανώμαλες καταστάσεις που μόνο προσέβαλαν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του και δεν τον τιμούσαν σε καμία περίπτωση. Η σοβαρότητα της συνάντησης αντικατοπτρίζεται και από την ανακοίνωση των συνδέσμων. Λίγα λόγια, καθαρές κουβέντες και όλα στο φως.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook