Υποδοχή που αρμόζει σε Παράσχο και Πόποβιτς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό, λίγα 24ωρα πριν το αντίο του 2011 και δύο πρόσωπα που θα βρίσκονται στην αποστολή των Βοιωτών αναμένεται να αποτελέσουν δέκτες χειροκροτημάτων από τον κόσμο της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιώργο Παράσχο και Ζντράβκο Πόποβιτς.

Ο Μακεδόνας τεχνικός θα επιστρέψει στο “Γεντί Κουλέ” ως αντίπαλος του ΟΦΗ, 1, 5 χρόνο μετά τα πλέι – οφ του 2010 και ασφαλώς αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας αφού είναι γνωστό το δέσιμο μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε και ο Γιώργος Παράσχος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΟΦΗ – κάτι που φάνηκε και από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Όσον αφορά τον Ζντράβκο Πόποβιτς, μπορεί πέρυσι να υπήρξε μια πικρία σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΟΦΗ ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο Κροάτης μεσοεπιθετικός έδωσε και την ψυχή του παίζοντας με τα “ασπρόμαυρα”.

Και οι δύο αξίζουν ένα ζεστό χειροκρότημα, κάτι που φαντάζει σίγουρο αφού ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι δεν είναι αχάριστος ενώ γνωρίζει πολύ καλά πως να δείξει την αγάπη του σε αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook