Απέδειξε γιατί ήταν ο MVP του ΟΦΗ την τελευταία διετία

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο. Επέστρεψε κάτω από την εστία του ΟΦΗ έπειτα από τρεις μήνες και απέδειξε γιατί ήταν ο MVP της τελευταίας διετίας.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ αποδεικνύει γιατί είναι σαν το… “ουίσκι” που όσο παλιώνει γίνεται καλύτερο με τρανή απόδειξη την χθεσινή εμφάνιση του και ΚΥΡΙΩΣ την διπλή απόκρουση του στην φάση του 72ου λεπτού. Μια φάση που δεν μνημονεύεται τόσο για την πρώτη απόκρουση του και το πλασέ του Φουρτάδο ΟΣΟ για την δεύτερη όπου μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση διατηρώντας ζωντανό τον ΟΦΗ στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο “Βέζυ” βγήκε από τη “ναφθαλίνη” έπειτα από τρεις μήνες και απέδειξε την μεγάλη αξία του, όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς όσο από ψυχικής μιας και απέδειξε ότι είναι πανέτοιμος για τέτοια παιχνίδια που χαρακτηρίζονται “ειδικών συνθηκών”. Άλλωστε, το ίδιο έκανε και το προηγούμενο καλοκαίρι όταν με τις επέμβασεις του αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών στα πλέι – οφ της Νέας Σμύρνης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook