Ο Δεκέμβρης που μπορεί να γίνει “μαύρος”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η κακή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα σε συνδυασμό με τα παιχνίδια που ακολουθούν και πως μπορεί να επηρεάσει τον ΟΦΗ σε βαθμολογικό επίπεδο.

Η χθεσινή ήττα, ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Αυτό είναι δεδομένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ωστόσο το ανησυχητικό δεν είναι το αποτέλεσμα από μόνο του, ο φετινός ΟΦΗ γνώρισε και άλλες ήττες που δεν άξιζε. Είπαμε το αποτέλεσμα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο προβληματισμός δημιουργείται εύλογα από την εικόνα του ΟΦΗ. Η εικόνα του κόντρα στους νεοφώτιστους ήταν χείριστη. Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε άμυνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και όμως κατάφερε να πάρει το διπλό σχεδόν ξεκούραστα. Το χειρότερο είναι πως απομένουν δύο παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΛ, Άρη που είναι στα μέτρα του.

Στα μέτρα όμως ποιου ΟΦΗ; Του ΟΦΗ των δύο τελευταίων αγωνιστικών που παρουσίασε το χειρότερο πρόσωπο από το ξεκίνημα της χρονιάς; Γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αν ο ΟΦΗ παρουσιαστεί στα δύο επόμενα παιχνίδια όπως στα δύο προηγούμενα τότε δεν έχει καμία τύχη. Ο ΟΦΗ ήταν ο χαμένος της 11ης αγωνιστικής γιατί με νίκη επί του Απόλλωνα θα ανέβαινε στην πέμπτη θέση, θα ήταν στο -4 από την ΑΕΚ (που εντέλει έχασε από τον Παναθηναϊκό) αλλά αντ’ αυτού παρέμεινε στην θέση που είναι και απέκτησε και ως συγκάτοικο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο φετινός ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος στα play offs όμως εάν ο ΟΦΗ παρουσιάσει την ίδια εικόνα με ΑΕΛ, Άρη τότε όχι μόνο θα παραμείνει χαμηλά αλλά θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο και τότε τόσο το άγχος, όσο και η πίεση θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook