Το πρωτάθλημα της θλάσης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην χειρότερη χρονιά για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή αποδεικνύεται πως οι μυϊκοί τραυματισμοί δεν είναι θέμα, μόνο, του ΟΦΗ.

Από θλάση σε θλάση πάνε οι ελληνικές ομάδες και με μια μικρή αναζήτηση στο google εύκολα διαπιστώνει κάποιος πως η παντελώς περίεργη χρονιά που βιώνει όλος ο κόσμος και όχι μόνο εκείνος του αθλητισμού, δεν μπορούσε να μην επηρεάσει και τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο Ντε Γκουζμάν είναι το τελευταίο, χρονικά, πρόβλημα για τον ΟΦΗ που εύκολα θα διαπιστώσει κάποιος πως είναι η ομάδα που έχει τους λιγότερους, σε σχέση με πολλές ελληνικές ομάδες, μυϊκούς τραυματισμούς. Την ίδια αγωνιστική που τραυματίστηκε ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ, τραυματίστηκε και ο καλύτερος παίκτης της Λάρισας, ο Μιλοσάβλιεβιτς που έβγαλε τον ίδιο τραυματισμό με εκείνον του Ντε Γκουζμάν. Πριν 15 ημέρες έπαθε θλάση ο Βαλμπουενά, στην ΑΕΚ Σιμόες και Λιβάι Γκαρσία επίσης έμειναν για τον ίδιο λόγο ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε τον Γιαννούλη για έναν μήνα. Ένας χρόνος που είναι σκληρός για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή που βρέθηκε να κάθεται για ένα δίμηνο την περασμένη άνοιξη, στην συνέχεια επανήλθε στην δράση και ουσιαστικά με ελλιπέστατη προετοιμασία μπήκαν ξανά στα πιτς με συνεχόμενους τραυματισμούς.

Όσοι νομίζουν πως οι τραυματισμοί τύπου Ντε Γκουζμάν είναι πρόβλημα μόνο του ΟΦΗ προφανώς και δεν έχουν παρατηρήσει τι γίνεται συνολικά σε όλες τις ομάδες, κάνοντας την αρχή από τις ελληνικές ομάδες και εν συνεχεία στις υπόλοιπες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook