Σόου Μπέου στις εξέδρες του γηπέδου: Άγριο κράξιμο στους παίκτες του Βόλου και σε… κόσμο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δήμαρχος Βόλου – μεταφραστής – πρόεδρος του ΝΠΣ παρακολούθησε από τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού την συντριβή του Βόλου από τον ΟΦΗ “παραδίδοντας”…  μαθήματα απλής φίλαθλης συμπεριφοράς. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Το θέαμα που λέγεται Αχιλλέας Μπέος μπορεί να είναι αντιτουριστικό αλλά σίγουρα έχει το ενδιαφέρον του. Το ίδιο συνέβη λοιπόν και το βράδυ της Δευτέρας κατά την διάρκεια του αγώνα του Βόλου με τον ΟΦΗ όπου ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ είδε την ομάδα του να γνωρίζει την συντριβή με 4-1. Ο Μπέος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Gentikoule, επιδόθηκε σε ένα μοναδικό προσωπικό σόου με χοντρό κράξιμο προς τους παίκτες της ίδιας της ομάδας του και μάλιστα σε δημόσια θέα που είχε ως αποτέλεσμα να ακούγεται σε όλο το γήπεδο!

Στο στόχαστρο του Μπέου βρέθηκαν οι στόπερ του Βόλου (Κολόμπο, Σάντσεζ) που άκουσαν τα εξ’ αμάξης ενώ από το κράξιμο δεν γλύτωσε ούτε ο Ουάρντα που χθες είδε τον Ουές να τον εξαφανίζει και τον Αιγύπτιο να είναι παρατηρητής του παιχνιδιού. Την ίδια ώρα τα άκουσαν για αρκετή ώρα και κάποιοι θεατές του παιχνιδιού που άρχισαν να βρίζουν τον Καραντώνη τόσο για την αποβολή του Σάντσεζ, όσο και για την φάση του πέναλτι από τον Κολόμπο πάνω στον Σαρδινέρο. Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο θεατές του αγώνα άρχισαν να τα χώνουν στον Καραντώνη για την αποβολή του Σάντσεζ με τον Μπέο να απαντά, με τον δικό του τρόπο, προς εκείνους λέγοντας “ο διαιτητής σας φταίει; Μην μιλάτε καθόλου” και όπως καταλαβαίνετε δεν ακούστηκε ούτε φωνή στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook