Μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα με έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο που πρωτοπορούν σε όλη την Ελλάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι πράξεις είναι σημαντικότερες από τα λόγια και αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα από ολόκληρο τον οργανισμό του ΟΦΗ είναι πρωτόγνωρο και μοναδικό σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Το Ηράκλειο χτυπήθηκε αδυσώπητα από την κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας. Πολύ περισσότερο όλη η περιοχή της Χερσονήσου από τις Γούβες μέχρι τα Μάλια και την Σταλίδα. Συνάνθρωποι μας είδαν το βιός τους να χάνεται μέσα σε λίγα λεπτά λόγω της μανίας του καιρού και των ορμητικών νερών όμως κανένας δεν έμεινε απαθής μπροστά σε όλα όσα περνούν οι συμπολίτες μας. Ο κόσμος του ΟΦΗ και το Παγκρήτιο Δίκτυο Εθελοντών ΟΦΗΤΖΗΔΩΝ άνοιξε τον δρόμο για να ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις και από οπαδούς άλλων ομάδων στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μια ομάδα εκπροσωπείται και “δείχνει” το προφίλ της μέσα από το πρόσωπο των οπαδών της και ένας σύλλογος όπως είναι ο ΟΦΗ που αποδεικνύει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το κοινωνικό του έργο, σε τόσες πολλές περιπτώσεις (και πολύ περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) δεν μπορούσε να μείνει άπραγος. Ειδικά η πρωτοβουλία που πήρε για την Τρίτη ώστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το κοινωνικό έργο τους συμμετέχοντας εθελοντικά στις προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής αναδεικνύοντας την ατομική ευθύνη που έχει ο καθένας από εμάς ώστε να μην μείνει (ποτέ) κανένας αβοήθητος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook