To μπράβο των Αγρινιωτών στον Ρόι Κάρολ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η κίνηση του Ρόι Κάρολ εκτός από την χειραψία με τον Μπλάζιτς να πάει μετά το τέλος του αγώνα και να συγχαρεί τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από τους συναδέρφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναιτωλικού.

Χαρακτηριστικά το allsportsagrinio.gr αναφέρει: Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να έρχονται στην Ελλάδα παίκτες σαν τον Ρόι Κάρολ , παίκτες με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα που εκτός από τις “υπηρεσίες” που προσφέρουν στις ομάδες τους , διδάσκουν και στους νεότερους παίκτες ποδοσφαιρικό ήθος. Η ενέργεια του Κάρολ να πάει στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Αγρινίου με 1-0 , και έδωσε και έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο «κίπερ», Σέρτζιαν Μπλάζιτς για την απόκρουση που έκανε στο εξ επαφής σουτ του Μάντζιου. Η κίνηση αυτή ήρθε μετά το χειροκρότημα αμέσως μετά τη χαμένη ευκαιρία του ΟΦΗ, αλλά και τη χειραψία τους με το σφύριγμα της λήξης.  Ένα μεγάλο μπράβο στον “ΜΕΓΑΛΟ” ΡΟΙ ΚΑΡΟΛ και ευελπιστούμε να την ακολουθήσουν και παίχτες αλλά και ο φίλαθλος κόσμος.

Eκτός από το μεγάλο μπράβο στον Ρόι Κάρολ αξίζει και ένα μπράβο στους συναδέρφους από το Αγρίνιο που δεν “έθαψαν” το θέμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook