Στα γήπεδα κολλάει, στα θέατρα δεν κολλάει

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Κυβέρνηση και εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις για το που θα βρίσκεται ο κόσμος και που όχι μάλλον επιβεβαιώνουν όσα αναφέραμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σε μια χώρα όπου έχει ανοίξει το 99% της ελληνικής επικράτειας, οι υγειονομικές αρχές της χώρας αποφασίζουν πως τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά. Παρότι όλες οι ομάδες το ήθελαν, ο κόσμος ακόμα περισσότερο αλλά και ο επικεφαλής του αθλητισμού στην Ελλάδα, οι υγειονομικοί αποφάσισαν να κόψουν το δικαίωμα στον Έλληνα φίλαθλο/οπαδό να δει από κοντά την ομάδα του.

Την ίδια ώρα που είναι ανοικτές οι καφετέριες, τα καταστήματα, στις θάλασσες γίνεται ήδη χαμός, αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα ελληνικά γήπεδα δείχνοντας ξεκάθαρα πως αντιμετωπίζονται οι Έλληνες οπαδοί. Αντιμετωπίζονται σαν πολίτες β’ κατηγορίας που δεν έχουν το δικαίωμα να δουν από κοντά ένα θέαμα – έστω και αν στην Ελλάδα κινδυνεύουμε να διαγράψουμε εντελώς αυτήν την λέξη.

Αρκεί να δει κάποιος τις εικόνες από την παράσταση του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο το βράδυ της Παρασκευής και να προβληματιστεί. Ο ένας δίπλα στον άλλον, καθόλου αποστάσεις, όταν την ίδια ώρα βλέπουμε παντού να τηρούνται και κυρίως όταν υπάρχει ήδη έτοιμο σχέδιο για το πως θα ανοίξουν τα γήπεδα.

Μάλλον όμως για τις υγειονομικές αρχές της χώρας, στα γήπεδα κολλάει, στα θέατρα δεν κολλάει ο κορονοϊός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook