Ποιον “κομάντο” θα στείλει την Κυριακή στο Αγρίνιο ο Βασσάρας;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O ορισμός του Ντίτσου στο χθεσινό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας προκάλεσαι εντυπώσεις και ερωτηματικά. Πως δηλαδή ένας διαιτητής από την Πρέβεζα ορίζεται σε ένα παιχνίδι του ΟΦΗ λίγες μέρες πριν οι “ασπρόμαυροι” δώσουν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Τα ερωτηματικά ήρθε να επαληθεύσει και η διαιτησία του Ντίτσιου στο χθεσινό παιχνίδι , ο οποίος δεν είδε ένα πεντακάθαρο πέναλτι στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ επέτρεψε και το πολύ σκληρό παιχνίδι των Δραμινών, οι οποίοι την “έβγαλαν” με τρεις κίτρινες.

Πλέον, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο ορισμός του ρέφερι της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα η ομάδα που έχει αδικηθεί την μια αγωνιστική, την επόμενη ευνοείται… Γνωστό το κόλπο και για αυτόν τον λόγο χρειάζεται προσοχή…

Το κακό για τον ΟΦΗ είναι πως ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και στην ομάδα φοβούνται μην γίνει κάτι ανάλογο με τον Άρη, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους” στην Θεσσαλονίκη ήρθε στο Ηράκλειο και πήρε αρκετά σφυριγματα υπέρ του.

Αν αναλογιστεί κανείς την αντιμετώπιση της διαιτησίας που είχε ο Παναιτωλικός στο Καραϊσκάκη, έχουν άδικο στον ΟΦΗ να φοβούνται για νέο χειρουργείο;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook