Θυμήθηκαν τον παλιό καλό ΟΦΗ και τον Γκέραρντ οι Αρώνης – Γιάνσεν στην Ολλανδία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο έμπειρος παράγοντας και πρώην μέλος του Δ.Σ. του ΟΦΗ Γιάννης Αρώνης δεν κρύβει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο όπου και αν βρεθεί.

Στην Ολλανδια όπου βρέθηκε για λίγες μέρες παρακολούθησε τον αγώνα για την β΄κατηγορία της Ολλανδίας ανάμεσα στην Φορτούνα Σιτάρντ και την Ντορντρεχτ όπου έληξε με σκορ 2-0 υπέρ της Φορτούνα με σκόρερ της Στόλτε και Γκεέν.

Μάλιστα είχε και εκλεκτή παρεά, αφού μαζί του στις κερκίδες βρέθηκε η μεγάλη δόξα του Ολλανδικού ποδοσφαίρου Γιάν Γιάνσεν που σήμερα είναι βοηθός προπονητή του Βέρμπεεκ στην Φέγενορντ.

Ο Γιάνσεν μεγαλούργησε στα διεθνή γήπεδα την δεκαετία του 1970 με την φανέλα της Φέγενορντ ενώ διετέλεσε προπονητής αλλά και τεχνικός διευθυντής της αργότερα και αποτελεί μία σημαντική προσωπικότητα του Ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Αρώνης μοιράστηκε με τον Γιάνσεν τις εμπειρίες που είχε τόσα χρόνια παραγοντικά στον παλιό καλό ΟΦΗ με τον Ολλανδό προπονητή της κρητικής ομάδας Εϊγκεν Γκέραρντ, τις προετοιμασίες του ΟΦΗ και άλλα πολλά. Οι δύο τους θυμήθηκαν τα παλιά ενώ φυσικά αναφέρθηκαν και στο σήμερα ….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook