Τάσο Κάκο κοιτάξου στον καθρέπτη για να ντραπείς πάνω από όλα ΕΣΥ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Τάσος ο Κάκος πουλώντας εκδούλευση είπε χθες πως “ντρέπομαι για την διαιτησία του Κουμπαράκη” αλλά επειδή μάλλον η μνήμη του, είναι όση και τα μαλλιά του – δηλαδή ανύπαρκτη ας θυμηθεί τι έκανε το 2008 στο Παγκρήτιο Στάδιο και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Κερκυραίος διαιτητής και γνωστός τηλεσχολιαστής στην αθλητική εκπομπή του OPEN αφού έκανε το άσπρο, μαύρο ανακαλύπτοντας νέους κανονισμούς έφτασε στο σημείο να βρει και πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε μια φάση ανάμεσα στον Μεγιάδο και τον Άκπομ. Μια φάση που ακόμα και τα Μέσα του ΠΑΟΚ φρόντισαν να μην αναφέρουν γιατί η πλειοψηφία τους έχει ένα υψηλό επίπεδο.

Ο Κάκος όμως δεν έχει επίπεδο. Είναι το χαμηλότερο και το χείριστο. Θέλοντας, λοιπόν, να πουλήσει εκδούλευση είπε με στόμφο πως “σαν πρώην διαιτητής ντρέπομαι για την διαιτησία του Κουμπαράκη”. Ναι, ο Τάσος ο Κάκος ντρέπεται.

Ο Κάκος που τον Μάρτη του 2008 στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες διαιτησίες που έχουν δει τα μάτια μας. Ένα παιχνίδι που ισοδυναμεί με έννοιες όπως σκανδαλώδης εύνοια. Στον επαναληπτικό του 3-1, ο ΟΦΗ προηγείται του Ατρομήτου με 2-0 με τον Κάκο να έχει οργιάσει στο Παγκρήτιο Στάδιο. Τι να πρωτοθυμηθούμε;

Ένα καταφανέστατο πέναλτι που δεν δίνει πάνω στον Ντρούλιτς, ότι άφησε τον ΟΦΗ με 10 παίκτες και αφού ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να πάρει την πρόκριση, το ματς πήγε στο 95′ (!) ο Κάκος έδωσε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του Ατρομήτου λίγο έξω από την περιοχή του Τζόρβα, που τότε για τον Λουτσιάνο ήταν σαν πέναλτι, και αφού ο Βραζιλιάνος αστόχησε, για να το σιγουρέψει έδωσε και επανάληψη στο φάουλ που τελικά μπήκε γκολ.

Ας μας πει ο Κάκος για εκείνο το βράδυ που λήστεψε τον ΟΦΗ πραγματοποιώντας μια διαιτησία βγαλμένη από τις πιο σκοτεινές εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου και αν πραγματικά έχει ντραπεί για τον εαυτό του.

Γιατί αν ντρεπόταν για τον εαυτό του δεν θα έλεγε, για αυτό το φάουλ, ότι δεν υπήρχε καν παράβαση:

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook