«Παιχνίδια» των μάνατζερ στην πλάτη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η καλή πορεία που πραγματοποιεί ο ΟΦΗ έχει αντίκτυπο και στα διάφορα παιχνίδια “μάνατζερ” στην πλάτη της ομάδας προκειμένου εκείνοι να έχουν τα δικά τους κέρδη.

Μετά την ύπαρξη σκάουτερ της Μονακόπου είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας – και η οποία δεν έχει ούτε ένα… ευρώ για να κάνει μεταγραφές, όλως περιέργως προέκυψε ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ήρθε και η σειρά του Τζόρντι Λόπεζ να μπει σε ΑΣΤΕΙΑ παιχνίδια “μανατζαραίων”.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δέχτηκε προσέγγιση από άνθρωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ μεταφέροντας του ενδιαφέρον της Ένωσης. Την ίδια ώρα που ο Τζόρντι Λόπεζ δηλώνει άγνοια για αυτήν την “προσέγγιση” ενώ καλύτερα να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει άλλες, μεγαλύτερες, σκοτούρες για να ενδιαφέρεται για τον παίκτη του ΟΦΗ ενώ αυτήν την ώρα δεν έχει και τα χρήματα για να το κάνει!

Πως λοιπόν προκύπτουν αυτές οι εξελίξεις; Πολύ απλά, η καλή πορεία που πραγματοποιεί ο ΟΦΗ ωθεί τους διάφορους μάνατζερ να κάνουν διάφορα παιχνίδια ενώ την ίδια ώρα αυτά συμβαίνουν στην πλάτη της ομάδας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook