Μα αφού ο Δέλλας έχει συμφωνήσει με τον ΟΦΗ. Τι όχι;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 28 Μαΐου το ρεπορτάζ του Gentikoule είχε ξεκόψει κάθε θέμα Δέλλα.

Παρ’ όλα αυτά, το θέμα συντηρούνταν από δημοσιεύματα εντός και (πολύ περισσότερο) εκτός Κρήτης ενώ φτάσαμε στο σημείο να διαβάσουμε πως ο ΟΦΗ… ρωτούσε τον Δέλλα ακόμα και για τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα. Για τέτοια παραμύθια μιλάμε. Εδώ και λίγη ώρα, επίσημα πλέον, ο ΟΦΗ “έκαψε” κάθε σενάριο βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

Και εδώ που τα λέμε η αλήθεια είναι πως όταν φτάνουμε στο σημείο να διαβάζουμε ότι ο Δέλλας αρνείται να έρθει στον ΟΦΗ – ενώ το όνομα του δεν έπαιξε ποτέ για την ομάδα – σαφώς και σωστά έκοψαν από την ομάδα τα παραμύθια που γράφονταν δεξιά και αριστερά. Το χειρότερο όλων είναι ότι είχαν πειστεί και αρκετοί φίλαθλοι του ΟΦΗ που σε σχόλια τους στα social media το είχαν κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Όλα όσα έβγαιναν στην δημοσιότητα ήταν προϊόν κουτσομπολιού (λόγω των σχέσεων του Δέλλα με τον Μπούση) και όχι αποτέλεσμα ρεπορτάζ. Άλλωστε, είχαμε τονίσει επανειλημμένα ότι αφενός θέμα προπονητή δεν μπορούσε να δημιουργηθεί πριν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Βέρα και αφετέρου πως ακόμα και αν υπήρχε, αυτό θα το γνώριζαν ελάχιστα άτομα εντός της ΠΑΕ και κανένας άλλος…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook