Για κάθε… Νέιρα, υπάρχει και η αγορά του Φερέιρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έχει δείξει πως τα λεφτά θα τα διαθέσει σε περιπτώσεις που έχουν μέλλον μπροστά τους και προοπτική για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Πολύς λόγος γίνεται για την πρόταση του ΟΦΗ προς τον Χουάν Νέιρα για να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Όμως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το θέμα δεν είναι οικονομικό βεβαίως. Το θέμα έχει να κάνει τόσο με την ηλικία του ποδοσφαιριστή, όσο και με το γεγονός ότι πόσα χρόνια έχει μπροστά του για να αποτελέσει ένα βασικότατο στέλεχος της ομάδας.

Όπως για το Νέιρα, ο ΟΦΗ έκανε μια συγκεκριμένη πρόταση, το ίδιο ισχύει και για την αγορά του Φερέιρα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου, όπως φάνηκε, δεν ήταν εύκολη. Αφενός γιατί ο παίκτης βρίσκεται σε μια άκρως παραγωγική ηλικία και αφετέρου γιατί στην Κουρίκο είχαν μυριστεί χρήμα και κατά συνέπεια ήθελαν ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Φροντίζοντας να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα, να πληρώσει άμεσα την Κουρίκο και να πάρει τον παίκτη ενώ ήδη είχε εκφράσει ένα, θεωρητικό, ενδιαφέρον και η πλευρά της ΑΕΚ.

Είναι ξεκάθαρο, όπως στην περίπτωση και του Τσιλιανίδη, πως ο ΟΦΗ θέλει να επενδύσει σε αυτήν την κατηγορία των παικτών. Να επενδύσει όμως, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά αφού γνωρίζει ότι οι ομάδες χτίζονται σε βάθος χρόνου και όχι με πασαλείμματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook