Επειδή βαρεθήκαμε τα ψέμματα σας, ένα και ένα κάνουν δύο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Άρη και στα social media των “κιτρίνων” επικρατεί από τον κόσμο τους, ένα πάρτι προπαγάνδας με επίκεντρο τον ΟΦΗ.

Eπειδή σας βαρεθήκαμε γιατί η μηχανή προπαγάνδας έχει αρχίσει πάλι να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε, σαν έγκριτο Μέσο που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, πως τα “παραμυθάκια” περί “Ιβάν” και “ρουβλιών” σας τα πασάρουν πολύ εκεί στην Θεσσαλονίκη και σας έχουν κάνει να είστε σαν τα πρόβατα σε ένα μεγάλο κοπάδι.

Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δεν έχει καμία σημασία να αναμοχλεύουμε καταστάσεις αλλά εδώ στο Gentikoule μιλάμε πάντα με την γλώσσα της αλήθειας. Δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την ελευθερία λόγου που επικρατεί στα social media. Όμως επειδή, προφανώς για να τα γράφουν οι οπαδοί του Άρεως, συντηρείται το παραμυθάκι περί… “ρουβλιών”, καλό είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο google (είδατε εμείς σας ενημερώνουμε σωστά και όχι με σανό) για να μάθετε τι συμβαίνει στον ΟΦΗ. Και επειδή το “παραμυθάκι” συντηρείται, προφανώς και κάποιοι συνάδελφοι από την Θεσσαλονίκη φροντίζουν να τα λένε (όχι όλοι γιατί υπάρχουν και σοβαροί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Άρη) για να τα μεταφέρουν στην συνέχεια τα ανάλογα παιδάκια.

Την διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο διοικήσεων την γνωρίζει πλέον όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Οπότε για να μην σας κουράζουμε, μπορείτε να “γκουγκλάρετε” τα ονόματα των μελών τους και θα δείτε ξανά τα αποτελέσματα που θέλετε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook