“Γρίφος” η 11αδα που θα είναι και μοναδική για την φετινή χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετράμε απουσίες και ενώ βρισκόμαστε στην αρχή της εβδομάδας.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης. Όμως ο Χάιμε Βέρα δεν γνωρίζει ακόμα ποιους θα έχει στην διάθεση του εκτός από τους σίγουρους απόντες που είναι οι εξής: Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Κοροβέσης (τιμωρημένοι), Ναμπί (τραυματίας). Από εκεί και πέρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Μιχόγεβιτς, Γιακουμάκη και φτάνουμε συνολικά στους επτά απόντες!

Για την τετράδα στην άμυνα τα γράψαμε νωρίτερα όπως και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Τζίλι Βουό – σε περίπτωση που οι ενοχλήσεις του Γιακουμάκη αποδειχθούν πιο σοβαρές από ότι είναι.

Με δεδομένες τις απουσίες της τριάδας της μεσαίας γραμμής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, γίνεται αντιληπτό ότι ο ΟΦΗ πάει στην Θεσσαλονίκη με σύνθεση ανάγκης και βέβαια κανένας δεν μπορεί να κάνει καμία εκτίμηση για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σίγουρα, κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι την ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής θα την δούμε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook