Ο ΟΦΗ, τους κάνει πράξη την φράση “βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε-έξι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ είναι ο μοναδικός που φταίει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Έχει πλέον καταντήσει “ανέκδοτο” η χρησιμοποίηση των τίτλων περί “τελικών” και πάει λέγοντας. Ειδικά στα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” τους χρησιμοποιούμε κατά κόρον. Δεν φταίμε εμείς, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την παραχαράξουμε (που λέει και το γνωστό τραγούδι). Ο ΟΦΗ μέσα σε όλα όσα του συμβαίνουν και που σε κάποια παιχνίδια προκαλεί ο ίδιος, συνεχίζει να έχει σοβαρές πιθανότητες για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Τα social media χαίρονται που ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αυτήν την περιπέτεια. Δεν μιλάω για οπαδούς του ΟΦΗ, μιλάω για όλους τους αργόσχολους που δεν είναι ΟΦΗ και σχολιάζουν.

Αυτό είναι κάτι που ο ΟΦΗ τους το έχει προκαλέσει. Με την δυναμική και την ιστορία τόσων χρόνων. Αφού τον βρίσκουν αδύναμο αγωνιστικά, τον χτυπούν όπως μπορούν. Και τον χτυπούν γιατί μπορούν. Γιατί ο ΟΦΗ είναι εκείνος που τους δίνει το δικαίωμα να το πιστεύουν. Ότι μπορούν να τον πλήξουν, να τον απογοητεύσουν και να τον αποδυναμώσουν.

Άραγε οι ίδιοι οι παίκτες του, το σκέφτονται αυτό; Παρακολουθούν το τι “πανηγύρι” γίνεται εις βάρος τους μέσω των social media; Πρέπει να δώσουν απαντήσεις, δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Πρέπει να το πάρουν πάνω τους με οποιονδήποτε τρόπο και να ξεκινήσουν να δίνουν ξανά ελπίδα στον κόσμο. Μαζί τους, θα τον παρασύρουν προκειμένου και εκείνοι να είναι δώσουν τις τελικές μάχες (νάτη πάλι η γραφικότητα)…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook