Οργή, πίκρα, στενοχώρια αλλά και απαραίτητη η συσπείρωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεχείλιζε η οργή στα social media της ΠΑΕ από τον κόσμο που είχε αγανακτήσει με ότι έβλεπε. Όμως πλέον έρχεται η Λάρισα.

Στην παρούσα χρονική στιγμή χάνεται η ψυχραιμία και αυτό είναι αποδεκτό. Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον κόσμο που πονάει και στενοχωριέται όμως κανένας δεν μπορεί να προκαλέσει και μηδενισμό των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα. Είναι πράγματα ξεκάθαρα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Πλέον, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Ότι έγραψε, έγραψε και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν. Απαιτείται συσπείρωση από όλους. Για αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και από κανέναν. Πίκρα και στενοχώρια επίσης γιατί ο κόσμος σε μια χρονιά, διαφορετική από τις άλλες, περίμενε την ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Όμως με κλάματα, μοιρολατρία και διάφορα άλλα τέτοια συναισθήματα, δουλειά δεν γίνεται. Ο κόσμος πρέπει να δώσει το παρόν στο “Γεντί Κουλέ” και να τραβήξει εκείνος το κάρο.

Το έκανε σε άλλες χρονιές θα το κάνει και τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook