Η εμπειρία στην Ινδία και η συνύπαρξη με τον Ρομπέρτο Κάρλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Αντίλ Ναμπί αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ινδίας όπου είχε συμπαίκτη (αλλά και προπονητή) τον πρώην σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 24χρονος μέσος κατά την διάρκεια του συμβολαίου του με την Γουέστ Μπρόμγουιτς, δόθηκε δανεικός στους Ντέλχι Ντίναμο στο πρωτάθλημα της Ινδίας όπου στα τελευταία τους αγωνίστηκαν και μερικοί από τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου. Στην Ινδία είχε συμπαίκτη αλλά και προπονητή τον Ρομπέρτο Κάρλος ενώ ακόμα αγωνίστηκε μαζί με τον Φλοράν Μαλουντά και τον Γιον-Άρνε Ρίισε. Το πέρασμα του από την Ινδία κρίνεται πετυχημένο καθώς ο Ναμπί πέτυχε τρία γκολ οδηγώντας την ομάδα του στα πλέι – οφ.

Σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό στο Skysports, μιλώντας για την εμπειρία του είχε πει: “Το να παίζεις δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να έχεις τον σεβασμό του, δείχνει ότι πρέπει να είμαι καλός παίκτης. Πιστεύω ότι έκανα κάτι καλό όσο ήμουν στην Ινδία, γιατί μπορεί να πέρασαν τρία χρόνια όμως διατηρώ ακόμα επαφές με όλους τους. Είμαι τόσο χαρούμενος που είχα αυτήν την εμπειρία και πιστεύω ότι με βοήθησε να βελτιωθώ και να επιστρέψω στην Σκωτία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook