Δεν ασχολείται ο ΟΦΗ με δανεικούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διάφορα δημοσιεύματα από την Αθήνα έχουν κάνει την εμφάνιση τους για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Μυστακίδη όμως στον σύλλογο είναι ξεκάθαρη η νέα φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο.

Το μεταγραφικό πλάνο του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο και έχει εκπονηθεί εδώ και αρκετό καιρό – από την εποχή που ο Γιάννης Σαμαράς ξεκίνησε το “σαφάρι” του σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Το σκάουτινγκ του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο έφερε ήδη το πρώτο αποτέλεσμα με την μεταγραφή του Κρίστοφερ Μπράουν και από εδώ και στο εξής θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Πάμε τώρα στο ζητούμενο που είναι και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Μυστακίδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν δανεικός στα Γιάννενα από τον ΠΑΟΚ. Υπήρξαν δημοσιεύματα από την Αθήνα που ανέφεραν ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για το νεαρό επιθετικό ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει και όχι γιατί ο ΟΦΗ δεν ψάχνει για φορ αλλά γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει παίκτη δανεικό από ομάδα της Σούπερ Λιγκ όταν μάλιστα το πρωτάθλημα βρίσκεται στα μισά του δρόμου. Στον ΟΦΗ τονίζουν και υπερθεματίζουν ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση δανεικού ποδοσφαιριστή από ομάδα της Σούπερ Λιγκ καθώς σκοπός είναι να χτιστεί ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Απόδειξη των παραπάνω αποτελεί και το γεγονός ότι οι δύο παίκτες που έχουν έρθει (Μπράουν, Γιαννούλης) έχουν υπογράψει για 1,5 και 2,5 χρόνια αντίστοιχα – δείγμα του στόχου που δεν είναι άλλος από το να δημιουργηθεί μια ομάδα με μέλλον και όχι να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook