Η Ραφαέλα, ο ΟΦΗ και η μεγάλη αδυναμία στον Ανέστη Νάστο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H Ραφαέλα είναι από τις πιο γνωστές φιλάθλους του ΟΦΗ και η αγάπη της για τον σύλλογο είναι κάτι το όμορφο και το διαφορετικό όπως συμβαίνει με κάθε μικρό παιδί.

Ο ΟΦΗ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για το Ηράκλειο και την Κρήτη και οι αξίες που πρεσβεύει είναι μοναδικές προς κάθε οικογένεια. Αυτό φάνηκε περίτρανα και χθες όταν ο αρχηγός του ΟΦΗ Ανέστης Νάστος συνόδευσε την μικρή Ραφαέλα στον αγωνιστικό χώρο πριν την σέντρα του αγώνα με τον Απόλλωνα. Η Ραφαέλα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον αρχηγό του ΟΦΗ που έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετούς μήνες ενώ ο Νάστος την είχε πάρει από το χέρι και τον περασμένο Μάρτιο σε ένα άλλο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” για το πρωτάθλημα, τότε, της Football League.

Η Ραφαέλα βρέθηκε στο “Βαρδινογιάννειο” την προηγούμενη Παρασκευή και η ομάδα της χάρισε μια μπάλα με όλες τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών με την οικογένεια της Ραφαέλας να θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως, για την απέραντη αγάπη που έδειξαν στην μικρή, τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά, Παύλο Αδάμο, Νίκο Παπαδόπουλο και συνολικά όλη την οικογένεια του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook