Το πρώτο (επίσημο) τεστ απέτυχε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα ματς υψηλών απαιτήσεων όπου το γήπεδο γέμισε, υπήρξε αρκετή (δικαιολογημένη) γκρίνια και μουρμούρα και η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά δεν πήγε όπως θα έπρεπε να πάει το νέο σύστημα.

Το Γεντί Κουλέ γέμισε το απόγευμα του Σαββάτου και ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στην πρώτη εμφάνιση, μέσα στο Ηράκλειο, κατέκλυσε το γήπεδο. Ωστόσο, αρκετή ώρα πριν το παιχνίδι παρατηρήθηκε το φαινόμενο των ουρών με αρκετό κόσμο να δυσανασχετεί για την καθυστέρηση που υπήρχε στις εισόδους του γηπέδου. Και είναι γεγονός πως έχει δίκιο ο κόσμος να διαμαρτύρεται και να φωνάζει. Σχεδόν 20 λεπτά πριν την σέντρα και το γήπεδο ήταν άδειο αφού υπήρχε περισσότερος κόσμος έξω από αυτό παρά μέσα! Μάλιστα, σε πολλές θύρες, οι ουρές έφταναν τα 20 και τα 30 μέτρα ενώ υπήρχε πολύ μεγάλη καθυστέρηση κατά την διάρκεια της εισόδου στο γήπεδο καθώς καθυστερούσε αρκετά η ταυτοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτήριου με τα τουρνικέ.

Και για να βρεθεί η λύση, χρειάστηκε να ανοίξουν οι πόρτες προκειμένου να μπει μέσα ο κόσμος που είχε πληρώσει το εισιτήριο του ενώ στα “αμπονέ”, αφού η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο – άνοιξε και η θύρα 3 (που είσαι είσοδος μόνο για ΑμΕΑ) προκειμένου να μπουν μέσα οι φίλαθλοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook