Οι προθέσεις του φάνηκαν με την αποβολή του Παπαδόπουλου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ας επανεξετάσουμε τις αποφάσεις του Γρατσάνη εκτός από μια που δείχνει ότι έχει προθέσεις με τον Παπαδόπουλο να εκθέτει τον διαιτητή του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Από το ρεπορτάζ του αγώνα καταγράψαμε την πολύ κακή εμφάνιση του ΟΦΗ για 60 λεπτά. Όμως από την άλλη δεν μπορούμε να είμαστε και υπεράνω για τον τρόπο με τον οποίο ο Γρατσάνης αντιμετώπισε τον ΟΦΗ. Και άντε να το δεχτούμε, που δεν το δεχόμαστε, ότι δεν υπάρχει ούτε οφσάιντ αλλά ούτε και πέναλτι στην φάση του Βουό με τον Κυριακίδη.

Όμως αυτό που δεν μπορεί να το δεχτεί κανένας είναι η φάση της αποβολής του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά και της κίτρινης κάρτας που δέχεται ο Ποτουρίδης. Στην φάση της αποβολής του τεχνικού του ΟΦΗ για ένα… χειροκρότημα όπως είπε και ο ίδιος – που πάντα είναι ειλικρινής γιατί την έχει πατήσει στο παρελθόν ως παίκτης – είναι το λιγότερο ύποπτο. Να αφήνεις μια ομάδα χωρίς προπονητή για σχεδόν 70 λεπτά; Και για ένα χειροκρότημα; Εκεί φαίνεται ότι ο Γρατσάνης με την βοήθεια του Ζαχαριάδη – παλιό κατάλοιπο των σκοτεινών χρόνων – είχαν σκοπό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook