Ο ΟΦΗ, η προνοητικότητα και οι προθέσεις του Πλατέλλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που στον ΟΦΗ προνόησαν και κατέθεσαν το συμβόλαιο του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο σύλλογος είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Χθες το βράδυ αναφέραμε τις σωστές διαστάσεις του θέματος. Επειδή γράφτηκε σε ρεπορτάζ αθηναϊκής ιστοσελίδας πως “στον ΟΦΗ δείχνουν κατανόηση”, αυτό δεν τίθεται καν ως θέμα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και όχι φιλανθρωπικό σωματείο για να “κατανοεί”. Αυτή είναι η μια πτυχή του θέματος. Ότι από την στιγμή που η διοίκηση του ΟΦΗ προνόησε και κατέθεσε το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, όλα εξαρτώνται από εκείνον. Και οι προθέσεις του ΟΦΗ έγιναν ξεκάθαρες μέσω της δήλωσης του Καζανάκη. Προσοχή: Δεν λέμε ότι το θέμα έληξε. Μπορεί να υπάρξει περαιτέρω επισημοποίηση όμως όλα εξαρτώνται από τον ΟΦΗ.

Επίσης, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως βγήκε προς τα έξω η πρόθεση του Πλατέλλα για να πάει στην Κίνα. Και σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το περιβάλλον του ίδιου, δεν τίθεται (προς το παρόν) τέτοιο θέμα.

Μάλιστα, ο Πλατέλλας εξέφρασε και χθες στο περιβάλλον του, τον σεβασμό του προς τον ΟΦΗ και την στάση που τήρησε απέναντι του καθ’ όλη την διάρκεια των συζητήσεων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook