Δύο παιδιά της Θύρας 4 έδειξαν ανθρωπιά για μια μητέρα και το ανήλικο παιδί της!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σάλος που δημιουργήθηκε από την απίστευτη περιπέτεια μιας μητέρας και του 14χρονου παιδιού της, έφερε αποτελέσματα και δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά στις ημέρες μας.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η απίστευτη περιπέτεια μιας μητέρας που ήρθε στην Κρήτη για να πιάσει δουλειά όμως εξαπατήθηκε από κάποιους επιτήδειους που εξαφανίστηκαν με αποτέλεσμα εκείνη και το 14χρονο παιδί της να κοιμούνται στα παγκάκια της πόλης του Ηρακλείου!

Η περίπετεια έγινε αμέσως γνωστή και όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν την μητέρα με το παιδί της που έφτασε στο Ηράκλειο με σκοπό να εργαστεί για να ζήσει την οικογένεια της όμως αντιθέτως βρέθηκε να κοιμάται στον δρόμο.

Μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια της, δύο παιδιά της Θύρας 4, ο Γιάννης που είναι και ο οργανωτής, μαζί με τον Μιχάλη προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το ξενοδοχείο προκειμένου εκείνη και το παιδί της να μην μένουν στον δρόμο.

Μια κίνηση που δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά στις ημέρες μας και πολύ περισσότερο υπήρξε αμέσως μεγάλη κινητοποίηση, μέσω της Κίτρινης Αποστολής, με αποτέλεσμα να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

Πολύ περισσότερο είμαστε χαρούμενοι γιατί δύο στελέχη της Θύρας 4 έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι εντός του οπαδικού κινήματος του ΟΦΗ υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να αναδείξουν το μεγάλο κοινωνικό πρόσωπο των οπαδών της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook