Χωρίς βιασύνη για πολλούς και διάφορους λόγους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σωρηδόν δέχονται προτάσεις στον ΟΦΗ για μεταγραφές ωστόσο δεν υπάρχει διάθεση για βιασύνη και ενώ βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού.

Στον ΟΦΗ δεν έχουν καμία διάθεση για να πάρουν βιαστικές αποφάσεις εν όψει της μεταγραφικής περιόδου καθώς βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα βρεθούν καλοί παίκτες και πρώτης γραμμής μάλιστα. Άλλωστε με τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, και εφόσον πάνε όλα καλά με τις υποθέσεις των Ποτουρίδη, Κουτσιανικούλη, ο ΟΦΗ θα έχει κλείσει μια 11αδα παικτών. Πέρα από τους παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο και παραμένουν στο Ηράκλειο.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η προετοιμασία ξεκινάει σε 28 ημέρες από σήμερα, στον ΟΦΗ θα φροντίσουν να κάνουν μέχρι τότε λίγες και καλές κινήσεις και από την στιγμή που από την 1η Ιουλίου η αγορά θα ανοίξει ακόμα περισσότερο, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει ολοένα και περισσότερες επιλογές. Συν τοις άλλοις είναι “νόμος” ότι μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο παρουσιάζονται πολύ καλές επιλογές που είναι και πιο οικονομικές από τώρα. Και το όνομα ΟΦΗ – όπως και να’ χει πουλάει ακόμα και μάλιστα πολύ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook