“Γιαπί” το “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πλήρη αναμόρφωση των αποδυτηρίων του ΒΑΚ προχωρούν στον ΟΦΗ με το ισόγειο του κτιρίου να θυμίζει… “βομβαρδισμένο τοπίο”.

Μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) όμως είναι δεδομένο πως όταν οι παίκτες επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τότε θα αντικρίσουν ένα εντελώς διαφορετικό και καινούργιο θέαμα. Στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις εργασίες από τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου τα αποδυτήρια να αλλάξουν ριζική μορφή. Έχουν γκρεμιστεί σχεδόν τα πάντα με τα αποδυτήρια να θυμίζουν εργοτάξιο λόγω των εργασιών που γίνονται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χώροι, στους οποίους βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, του ισογείου του ΒΑΚ έχουν γκρεμιστεί με σκοπό να φτιαχτούν από την αρχή ώστε να παρέχονται σε εκείνους οι καλύτερες υποδομές.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε εκφράσει εξαρχής την επιθυμία του να αναμορφωθούν πλήρως οι χώροι των αποδυτηρίων και ήδη σε συνεργασία με την διοίκηση του ΟΦΗ, ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες προκειμένου να είναι όλα πανέτοιμα στις 2 Ιουλίου όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook