Οι παίκτες γουστάρουν και το δείχνουν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στις φιλότιμες προσπάθειες για να λύνονται τα προβλήματα, οι συνεχείς ανανεώσεις των παικτών δείχνουν ότι και εκτιμούν την προσπάθεια και γουστάρουν που είναι στον ΟΦΗ.

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών αλλά και οι δηλώσεις τους που ακολουθούν δείχνουν ότι οι παίκτες που παραμένουν στην ομάδα, δεν το κάνουν μόνο επειδή θέλουν να φορούν την φανέλα του ΟΦΗ. Το κάνουν γιατί γουστάρουν που είναι στην ομάδα αλλά και γιατί αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Είναι μια έμμεση “απάντηση” των παικτών – αλλά και της ίδιας της ομάδας – ότι κάτι λειτουργεί σωστά ακόμα και αν δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ γουστάρουν να μείνουν στο Ηράκλειο, το θέλουν με την ψυχή τους γιατί και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να βγουν χαμένοι. Και ο σύλλογος είναι τέτοιος που καλύπτει τις φιλοδοξίες τους αλλά και πολύ περισσότερο στον ΟΦΗ επικρατεί ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όλους όσους βρίσκονται στο πλάι της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook