Pic | Το αντίο του Κοέλιο στα ελληνικά: “Η ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια πολύ ωραία ανάρτηση, ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ και μάλιστα έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο μιλώντας στα ελληνικά. “Πιστεύω πως ως άνθρωπος δεν απογοητευσα κανέναν και στη ζωή αυτό είναι το πιο σημαντικό” αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μπορεί οι δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του να δημιούργησαν μια μικρή “φωτιά” που έσβησε μετά την δική του παρέμβαση ωστόσο με το παρακάτω μήνυμα δείχνει ότι φεύγει σαν φίλος από τον ΟΦΗ – στην σύντομη θητεία του στην ομάδα.

🇬🇷 Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν εδώ στην Κρήτη. Φεύγοντας παίρνω μαζί μου όλα τα καλά πράγματα. Ένα μεγαλο ευχαριστώ στους οπαδούς του ΟΦΗ για όλη την υποστήριξη. Η ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτε. Πιστεύω πως ως άνθρωπος δεν απογοητευσα κανέναν και στη ζωή αυτό είναι το πιο σημαντικό 🇵🇹Obrigado a todas as pessoas que ajudaram a conquistar este campeonato. A atmosfera do Genti Koule vai ficar para sempre na memória. Vou levar comigo apenas as coisas boas… #crete #oficrete #ofi1925 #champions #greece🇬🇷 #gate4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη José Alves Coelho (@coelho.x) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook