70 λεπτά στους 37 βαθμούς της Νεάπολης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Μάνος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και εύκολα, στην παρούσα φάση, μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με τον Καΐπερς και την στάση του Εργοτέλη.

Είσαι ποδοσφαιριστής και ένα από τα πιο hot ονόματα στην Ελλάδα και βάζεις τα πόδια σου στην φωτιά σε ένα φιλικό κόντρα στη Νεάπολη τότε αυτό λέει πολλά. Ειδικά όταν έχεις πάρει μεταγραφή ενώ παράλληλα το πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ είναι σε εξέλιξη. Γνωρίζετε πολλούς που θα το έκαναν αυτό; Εμείς προσωπικά όχι και έχουμε να αναφέρουμε και πολλά παραδείγματα. Να παίζεις 70 λεπτά στα “κόκκινα” σε ένα αδιάφορο φιλικό και με 37 βαθμούς θερμοκρασία τότε αυτό είναι στοιχείο σοβαρότητας και ωριμότητας.

Η δήλωση που έκανε ο Μάνος δεν προκαλεί καμία έκπληξη – για όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει στον ΟΦΗ. Και στον ΟΦΗ έχουν να λένε μόνο καλά λόγια για τον χαρακτήρα του 23χρονου επιθετικού που παρέμεινε σοβαρός και δουλευταράς μέχρι και την τελευταία μέρα. Ο Μάνος περνάει καλά στο Ηράκλειο, γνωρίζει την εμπιστοσύνη που του έχει ο Παπαδόπουλος και παράλληλα ξέρει ότι με την φανέλα του ΟΦΗ θα ανέβουν ακόμα περισσότερο οι μετοχές του. Όσον αφορά την πρόταση του Ολυμπιακού, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει ότι είπε “ναι” όταν τον περασμένο Μάρτη δεν γνώριζε κανένας τι θα γίνει;

Και επειδή πρέπει να κάνουμε την σύγκριση, δείτε την στάση του Καΐπερς αλλά και εκείνη του Εργοτέλη. Στον Εργοτέλη, με την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, επέλεξαν να μην τον χρησιμοποιήσουν στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα για να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς. Με λίγα λόγια ο παίκτης έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και η ομάδα έβαλε πάνω από την ομάδα τα ευρώ.

Μάνος και ΟΦΗ επέλεξαν εντελώς διαφορετικούς δρόμους και δικαιώθηκαν και οι δύο. Ο ΟΦΗ με τον Μάνο στο ρόστερ του και τα γκολ που πέτυχε, στέφθηκε πρωταθλητής και ο 23χρονος φορ έβαλε 27 και ανέδειξε ακόμα περισσότερο την αξία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook