Θύρα 4 = 5 λέξεις

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το σύνθημα των πέντε λέξεων που τα είπε όλα για το παρόν και το μέλλον. Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν και το μέλλον που πρέπει να το δούμε πιο αισιόδοξα.

Πέντε λέξεις = χιλιάδες μηνύματα. Τρία πέτρινα χρόνια για τον ΟΦΗ που όλοι ευχόμαστε να μην ξαναπεράσουν: Ηard Days Make you stronger. Κανονικά δεν χρειαζόταν να κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο. Όμως αυτές οι πέντε λέξεις τα λένε όλα: Οι δύσκολες μέρες σε κάνουν πιο δυνατό. Και έτσι είναι. Μπορεί τα προβλήματα να μην λύθηκαν όμως μέσα σε αυτήν την τριετία υπήρξε συσπείρωση. Το πέταλο έδειξε την δυναμική του σε πολλές περιπτώσεις. Και ήταν ότι καλύτερο για έναν ΟΦΗ που προσπαθούσε να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του.

Η δυναμική παρουσία της Θύρας 4, η δημιουργία νέων γενιών οπαδών του ΟΦΗ, η δυναμική παρουσία της εξέδρας σε παιχνίδια μακρυά από την Κρήτη όπως στην Πάτρα, είναι οι δρόμοι που ακολουθούν. Η συσπείρωση που υπήρξε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια πρέπει να αποτελέσει έναν οδηγό για τα επόμενα χρόνια προκειμένου ακόμα και στις δύσκολες ημέρες, που δεδομένα θα έρθουν, να υπάρχει ενότητα. Η Θύρα 4 έδειξε τον δρόμο, σημασία έχει να ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook