Ψυχωμένη η ομάδα, ψυχωμένος και ο κόσμος της!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα περιβόλια θα θυμίζουν “Γεντί Κουλέ” το απόγευμα του Σαββάτου και ο κόσμος της θα είναι εκεί για να δώσει δύναμη στους παίκτες του ΟΦΗ.

Η συγκλονιστική παράσταση που έχει παρουσιάσει φέτος ο κόσμος του ΟΦΗ, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Θα παιχτούν και άλλα επεισόδια, εξίσου φανταστικά με αυτά που θαυμάσαμε όλοι μας σε Πάτρα, Σπάρτη και “Γεντί Κουλέ”. Ο ξεσηκωμός που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου για να σταθεί στο πλευρό του ΟΦΗ στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι τόσο μεγάλος που όλοι ανυπομονούν να βρεθούν στα Περιβόλια. Ο μεγαλύτερος Κρητικός σύλλογος έχει και τον κόσμο που του αξίζει.

Στα κάγκελα, με την φωνή να κλείνει από τα συνθήματα και με την τρομερή σοβαρότητα που έχει δείξει σε όλα τα φετινά παιχνίδια. Είναι δεδομένο ότι το Σάββατο θα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Και φαίνεται πως η κερκίδα που θαυμάσαμε όλοι μας στην Πάτρα, αποτέλεσε μια πρόγευση για ότι θα γίνει στα Περιβόλια. Πολύ περισσότερο, τώρα που όλοι βλέπουν τον αόρατο πόλεμο που μαίνεται εις βάρος του ΟΦΗ, ο κόσμος του θα είναι εκεί: Όρθιος, στα κάγκελα, ψυχωμένος και πανέτοιμος να στηρίξει τους παίκτες του “Παπ” ως ακόμα μια ηθική υποστήριξη για όλα όσα έχουν πετύχει φέτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook