Στην Κρήτη μπαίνει το τέλος της μαύρης τριετίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ θέλει δύο νίκες για να σφραγίσει μαθηματικά την άνοδο. Κάνει την αρχή στα Περιβόλια και την άλλη Πέμπτη στο “Γεντί Κουλέ” επιστρέφει στον φυσικό του χώρο.

Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα και με δεδομένους τους έξι βαθμούς που παίρνει με Βέροια, Αχαρναϊκό, ο ΟΦΗ θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια. Πλέον ακολουθούν δύο παιχνίδια στην Κρήτη. Το ένα στα Χανιά κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό και το άλλο, λίγες ημέρες αργότερα, την Πέμπτη 26 Απριλίου, όταν και θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο στο “Γεντί Κουλέ”.

Ήταν 27 Ιουλίου 2015 όταν ξεκινούσε η προετοιμασία του ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής μπαίνοντας σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο της παρουσίας του στις χαμηλές κατηγορίες. Τρία χρόνια αργότερα, ξανά στα χώματα της Κρήτης θα μπει το τέλος της μαύρης τριετίας.

Μια τριετία με πολλές πίκρες και στενοχώριες αλλά καμία τους δεν μπορεί να μπει στην ζυγαριά με το μαγικό 2018 που ο ΟΦΗ έκανε υπερήφανους όλους τους οπαδούς του που περίμεναν στωικά να επιστρέψει η ομάδα στον φυσικό της χώρο.

Και δεν υπάρχει καλύτερο παιχνίδι της μοίρας από το να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ την άνοδο του μέσα στην Κρήτη. Μέσα στο σπίτι του για να ξεκινήσει μια νέα εποχή που δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια με ότι περάσαμε μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook